Izvor:
13.06.2018 u 14:13
0

KUBUROVIĆ I RODIĆ SAGLASNI: Odnosi Srbije i Austrije u oblasti pravosuđa su odlični!

Ministarka pravde Nela Kuburović razgovarala je danas sa novoimenovanim ambasadorom Srbije u Austriji Nebojšom Rodićem i upoznala ga sa dosadašnjom intenzivnom saradnjom Srbije i Austrije u oblasti pravosuđa.

Kuburović i Rodić saglasni su da su odnosi dve države odlični.

U tom kontekstu Kuburović je podsetila na dobran primer partnerskog odnosa kroz tvining projekat Srbije i Austrije „Unapređenje kapaciteta zatvorskog sistema u Srbiji“, koji EU finansira sa 950.000 evra.

Ministarka je ukazala da je cilj tog projekta poboljšanje uslova života osuđenih lica u skladu sa EU standardima, bolji uslovi za rad zaposlenih.

Kako je naglasila, projekat će značajno doprineti i ispunjenju aktivnosti koje su predviđene Akcionim planom za Poglavlje 23.

Ministarka pravde čestitala je dosadašnjem ambasadoru Republike Srbije u Azerbejdžanu postavljenje na mesto ambasadora u Austriji i požela mu uspeh i sreću u daljem radu.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/julijanadanjanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter