Izvor: ALO
05.04.2024 u 11:16
4

MAKRON SPREMA POSEBAN DOČEK ZA VUČIĆA: Jedna stvar je specijalna

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće dočekan u Francuskoj sa najvećim mogućim počastima, predviđenim samo za goste najvišeg ranga.

Domaćin, francuski predsednik Emanuel Makron, insistirao je na ovakvom dočeku da bi istakao važnost sastanka, ali i strateške saradnje Francuske i Srbije. Takođe, kako kažu dobri poznavaoci diplomatskih običaja i protokola, ovim je istaknuto i to da postoji lično prijateljstvo dvojice državnika, koji će se u nedelju i ponedeljak sresti 20. put.

Da zvanični Pariz sastanku pridaje izuzetan značaj, vidi se i po tome što je organizovano da se Vučić, osim sa predsednikom Makronom, trenutno možda i najvažnijim političarom Evrope, sretne i sa većim brojem najvažnijih ljudi Francuske kako iz oblasti politike tako i iz poslovnog sveta.

 

MEDVEDEV DAJE BONUS ZA SVAKOG LIKVIDIRANOG NATO VOJNIKA! HOĆETE DA SE IGRATE SS TRUPA? NIJE PROBLEM, PROĆI ĆE ISTO: Isti tretman kao za Hitlerove vojnike jer razlike nema!

Ipak, jedan detalj posebno privlači pažnju. U nedelju uveče, kada Vučić stigne u Pariz, specijalno za njega biće organizovana svečana večera, i to ni manje ni više nego u Jelisejskoj palati. To je počast koja se, kao što se zna, priređuje samo za izuzetno važne goste.

Podsetimo, predsednik Vučić je juče rekao da je sastanak sa Makronom najvažniji u poslednjih nekoliko decenija, a na stolu će, kako je Alo! objavio, biti ugovori vredni nekoliko desetina milijardi evra koji bi trebalo, ako budu dogovoreni i realizovani, da dodatno ubrzaju razvoj Srbije, a neki od njih i da kompletno promene „krvnu sliku“ naše zemlje. To se odnosi pre svega na sporazume o nuklearnoj energiji, zatim one iz zdravstva, obrazovanja, kao i na saradnju namenskih industrija Srbije i Francuske i nabavku najsavremenijeg oružja i opreme iz te zemlje. Tu je, naravno, i niz drugih oblasti u kojima će se razvijati saradnja, naročito kada se ima u vidu da je naša zemlja domaćin prestižne međunarodne izložbe EXPO 2027.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “MAKRON SPREMA POSEBAN DOČEK ZA VUČIĆA: Jedna stvar je specijalna”

  1. Зар Вучићу нико није објаснио да се наше ваздухопловство базира на руским миговима а да је прелажење на рафале пуно проблема и опасности од електронике с којом се може и да шпијунира.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter