Izvor: Tanjug
30.09.2022 u 19:16
0

Ministar finansija Siniša Mali o napadima hrvatskih medija na predsednika Vučića: „Na hrvatske frustracije, mi ćemo odgovoriti radom i rezultatima“

Mržnja prema srpskom narodu koja dolazi iz Hrvatske svakog dana dobija sve veće razmere, ocenio je ministar finansija Siniša Mali povodom toga što je hrvatski nedeljnik „Ekspres“ objavio naslovnu stranu, gde su predsednika Aleksandra Vučića uporedili sa nacističkim zločincem Adolfom Hitlerom, a Srbiju nazvali nacističkom državom.

Mali je podsetio da je ova „skandalozna“ objava usledila posle priče o ubijenoj srpskoj deci, koja je za hrvarskog predsednika Zorana Milanovića postala „nepodnošljivo gadljiva“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„U vreme najveće svetske krize, dok se i najbogatije države bore da prežive, Hrvatska se i dalje bavi Srbijom, jer ne moze da podnese nijedan srpski uspeh, a pogotovo uspehe koje postize predsednik Aleksandar Vucić“, napisao je Mali na svom Instagram profilu.

Ministar je poručio da Srbija nikad nije bila i nikad neće biti fašistička država, dok u Hrvatskoj, istakao je, i dalje, nazivi ulica nose imena ustaša.

Predsednik Vučić razgovarao je telefonom sa pomoćnicom američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Karen Donfrid!

Naglasio je da Srbija i srpski narod nikada neće zaboraviti žrtve ustaških zločina za vreme Drugog svetskog rata, kao ni sva zlodela koja su se dešavala u logoru Jasenovac, na teritoriji Nezavisne države Hrvatske.

„Potpuno sraman i licemeran čin, koji iziskuje svaku osudu. Na hrvatske frustracije, mi ćemo odgovoriti radom i rezultatima“, poručio je Mali.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter