Izvor: Tanjug
18.10.2022 u 19:01
0

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković sastao se uoči sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji, sa šeficom UNMIK-a na KiM Karolinom Zijade! (VIDEO)

 Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković sastao se, uoči sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji, sa šeficom UNMIK-a na KiM Karolinom Zijade i tom prilikom istakao da je ključno nastaviti angažovanje UNMIK-a na svim pitanjima od značaja za dosledno sprovođenje Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN.

„Uoči sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković razgovarao je sa šeficom Unmika Karolinom Zijade i naglasio da je ključno nastaviti angažovanje Unmika na svim pitanjima od značaja za dosledno sprovođenje Rezolucije 1244 SB UN“, objavilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije na svom nalogu na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sastanku je, kako se vidi na snimku koji je objavljen na Tviter nalogu Ministarstva spoljnih poslova Srbije, prisustvovao i ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić.

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović razgovarala je u Beogradu sa šefom Delegacije EU Emanuelom Žiofreom o pristupanju Srbije EU!


U Njujorku će večeras biti održana sednica Saveta bezbednosti UN, na kojoj će biti predstavljen šestomesečni izveštaj generalnog sekretara UN Antonija Gutereša o radu misije UN na KiM (UNMIK).

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter