Izvor: BSC Happy
22.09.2023 u 22:55
0

Ministar Vučević prisustvovao manifestaciji „Karlovačka berba grožđa“

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je večeras manifestaciji „Karlovačka berba grožđa“ u Sremskim Karlovcima.

Ova manifestacija, poznatija kao „Grožđebal“, tradicionalno okuplja velik broj proizvođača vina i drugih izlagača domaće radinosti.

Obilazeći štandove, ministar Vučević je sa izlagačima razgovarao o unapređenju vinarske i vinogradarske proizvodnje. Tom prilikom, ministar Vučević istakao je da Srbija, kada je reč o kvalitetu vina, ne zaostaje za najvećim svetskim proizvođačima.

SRBIJA UVEK UZ SRPSKU: Nikada nećemo prestati da podržavamo naš narod – MILOŠ VUČEVIĆ

Ministar Vučević rekao je da Sremski Karlovci predstavljaju potencijal enološkog turizma za našu zemlju, kao i da veruje da će u narednim godinama taj potencijal na pravi način biti iskorišćen.

Prilikom današnje posete Sremskim Karlovcima, ministar Vučević obišao je porodične firme „Global Maxima System“ D.O.O. koja se bavi proizvodnjom proizvoda od plastike  i „Agrotehna“ A.D. koja se bavi rezanjem i obradom metala, kao i proizvodnjom i montažom metalnih konstrukcija. Ministar Vučević je, takođe, obišao i Osnovnu školu „23. Oktobar“.

Današnjem obilasku prisustvovali su načelnik Južnobačkog upravnog okruga Milan Novaković, šefovi kabineta potpredsednika Vlade i ministra odbrane Žarko Mićin i brigadni general Goran Momčilović, kao i predsednik opštine Sremski Karlovci Aleksandar Stojkečić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter