Izvor: Tanjug
14.10.2023 u 17:24
0

MINISTARKA DARIJA U VELIKOM GRADIŠTU: Kisić u poseti Školi roditeljstva

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila Školu roditeljstva u Velikom Gradištu, koju je ova opština organizovala uz podršku ministarstva, i tom prilikom poručila da sve što radimo i gradimo, je zbog naše dece.

Na konkursu Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, ovoj opštini je dodeljeno devet miliona dinara za realizaciju projekta koji se odnosi na unapređenje pronatalitetne politike, saopštilo je resorno ministarstvo.

Pored Škole roditeljstva, projektom će biti obnovljena i izgrađena igrališta za decu u čak 25 sela a ova opština, u kojoj ne postoji lista čekanja za upis u vrtić, uz podršku Ministarstva, sprovodi i druge mere pronatalitetne politike, kao što su obezbeđivanje celodnevnog boravka za decu 3. i 4. razreda, rekla je Kisić.

DEVOJČICA IZ MIRIJEVA SE OPORAVLJA KOD HRANITELJA: Obišla je i ministarka Darija Kisić

Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić istakao je da ova opština ima odličnu saradnju sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju i da je ovo za građane, ovog dela Srbije, veoma značajan projekat.

Naša deca će da uživaju, da se igraju, a mi ćemo nastaviti da činimo sve da im bude bolje, jer to je zajednička politika države i lokalnih samouprava, poručio je Milić.

Darija Kisić i predsednik opštine Dragan Milić posetili su u selu Carevac porodicu Živković, koja se bavi poljoprivrednom proizvodnjom.

Ovi vredni i radni ljudi pokazuju na pravi način da je sve moguće. Imati veliku porodicu, tri prelepa sina, prava je sreća i najveće bogatstvo i to je naša glavna poruka koju danas šaljemo iz ovog divnog doma porodice Živković, poručila je ministarka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter