Izvor: Tanjug
09.01.2023 u 13:37
0

MLADIĆ NA KOG JE PUCAO ALBANAC PUŠTEN NA KUĆNO LEČENJE: Stabilno zdravstveno stanje Miloša Stojanovića

 Miloš Stojanović (21) iz Gotovuše, mladić na koga je pucao Albanac na Badnji dan, pušten je na kućno lečenje iz bolnice u Gračanici.

Stanje ranjenog mladića je stabilno i on će redovna previjanja i ostale lekarske kontrole moći da obavlja u Domu zdravlja u Štrpcu, rekli su lekari iz Gračanice ocu napadnutog dečaka Zvonimiru.

Stefan Stojanović (11), koji je istog dana napadnut, zadržan je na bolničkom lečenju. On je zadobio prostrelnu ranu u predelu levog ramena.

Na dvojicu Srba 6. januara u poslepodnevnim satima pucao je Albanac kada su oni zastali da se fotografišu sa badnjakom.

Policija je uhapsila okrivljenog (A. K.) kome je u tužilac Osnovog suda u Uroševcu odredio meru jednomesečnog pritvora.

Juče je u Štrpcu održan veliki protest Srba zbog napada na srpske mladiće Miloša Stojanovića i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, kao i Stefana Tomića iz Klokota.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter