Izvor: BSC Happy
23.01.2023 u 21:07
0

„MORAMO DA NAĐEMO KOMPROMISNO REŠENJE“ Predsednik Vučić saopštio da ništa nije potpisano!

Tokom večerašnjeg obraćanja naciji povodom situacije u južnoj srpskoj pokrajini, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da moramo da tražimo kompromisno rešnje.

Predsednik Vučić je saopštio da ništa nismo potpisali, ali da moramo da tražimo kompromisno rešenje.

Predsednik je izjavio da će već narednih dana pozvati sve predstavnike parlamentarnih grupa na razgovore kako bi ih obavestio šta se događa i pružio im više informacija o tome kako su tekli pregovori o Kosovu.

– Ja ću narednih dana pozvati sve predstavnike poslaničkih grupa u Narodnu skupštinu koji žele da čuju, i obavestiću ih kako je sve teklo, šta su namere. Tražićemo značajniju ulogu Parlamenta i Vlade, to je važno. Ja uvek obaveštavam, i saslušam mišljenje SPC i verskih zajednica. Pred nama je težak period i biće potrebno više truda, rada i energije, da bismo sve mogli na najbolji mogući način, mislim da je veoma važno da pokažemo da želimo mir, da su sve optužbe da ćemo nekoga da napadamo bile lažne -poručio je predsedsednik.

On je u obraćanju građanima naveo da će ih obavestiti o tome šta se iza toga krije i kakve su namere, a da je večeras rekao sve što je mogao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter