Izvor: BSC HAPPY
23.01.2023 u 21:16
0

POČELA JE „ĆIRILICA“! Novinar Milomir Marić razgovara sa našim fenomenalnim gostima na temu: „Bitka za Srbiju“

U emisiji „ĆIRILICA“ na kanalu TV HAPPY (21.00) naši gosti su Demo Beriša, predsednik matice Albanaca u Srbiji, Obrad Kesić, šef predsedništva Republike Srpske u Vašingtonu, Bojan Bilbija, urednik političke rubrike u listu "Politika" i Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu.

Tema najnovije emisije „ĆIRILICA“ je: Bitka za Srbiju“.

PREDSEDNIK VUČIĆ UŽIVO U „ĆIRILICI“: „Nazivaju me slugom Vladimira Putina, da sam isti on i da će Srbija da napadne Sarajevo i Prištinu, sve u dogovoru da se sruši Srbija!“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na TV Happy, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter