Izvor: Happy BSC
12.04.2022 u 09:48
0

MORAMO DA SE NAORUŽAMO DA BI BRANILI VOJNU NEUTRALNOST: Vladimir Đukanović istakao da je to jedina moguća opcija (VIDEO)

U današnjoj emisiji “Dobro jutro Srbijo” Vladimir Đukanović iz Srpske napredne stranke govorio je o aktuelnim temama iz zemlje i sveta.  

EVO U KAKVOM JE STANJU RASIM LJAJIĆ: Doktori prate njegovo lečenje

– Moramo se posvetiti razmišljanju u kakvoj je poziciji ova zemlja i biti odgovorni. Sve zemlje oko nas su članice NATO pakta, jedino mi nismo. Bogu hvala da je tako. Mi hodamo po tankoj žici, jer održavamo vojnu neutralnost. To je umetnost Aleksandra Vučića. Ponosan sam što nabavljamo naoružanje i podižemo našu vojsku. Verujem da većina građana Srbije smatra da je vojna neutralnost jedina moguća naša opcija. Ako hoćemo da je sačuvamo moramo da se naoružamo da bi branili vojnu neutralnost – rekao je on. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Đukanović je kazao da se sukob Rusije i NATO-a u Ukrajini neće završiti, već će se proširiti na druge krajeve i da bi sačuvali glavu moramo se naoružati da bi svakog potencijalnog napadača odvratili i dodao da je Srbija u dobrim odnosima sa svima i sa Rusijom i sa Zapadom, kao i sa Kinom.

Kada su u pitanju rezultati izbora i njihvo ponavljanje, Đukanović je istakao da Srpska napredna stranka ima komotnu većinu i u Beogradu i na Republici i dodao da je to jedina istina i da se ne treba zavaravati. 

– Mi smo u Beogradu prvoplasirani sa 17 odsto prednosti u odnosu na drugoplasiranog. To je 140.000 glasova prednosti – naglasio je Đukanović. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter