Izvor: tanjug
23.09.2020 u 22:51
0

MSP ŠPANIJE SE IZJASNILO: Ne menjamo stav o KOSOVSKOJ NEZAVISNOSTI!

Španija trenutno nema razloga da promeni stav po pitanju priznanja kosovske nezavisnosti, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova te zemlje.

Iz MSP-a Španije oglasili su se nakon što su strani mediji nedavno preneli da je Španija spremna da prizna tzv. Kosovo ukoliko Priština postigne dogovor s Beogradom.

-Obaveštavamo vas da, prema trenutnoj situaciji, Španija nema razloga da menja svoj stav, što je u potpunosti u skladu sa međunarodnim pravom- navode iz MSP Španije.

SAZNAJTE I OVO

Vučić u VAŽNOM GOVORU pred UN ZAHVALIO evropskim prijateljima naše zemlje!

JOVANOVIĆ: Mera uspeha rada kancelarije DFC-a meriće se otvaranjem novih radnih mesta

KORONA ŠIROM PLANETE: Zaraženo više od 32 miliona ljudi

HAOS na ulicama MINSKA! Žestok OKRŠAJ policije u demonstranata!

INCIDENT U OBRENOVCU: Migrant NAPAO DEVOJKU, prijatelj je ODBRANIO!

Kako se napominje, odnos Španije prema takozvanoj kosovskoj nezavisnosti nije nepravedan, već, naprotiv, u potpunosti u skladu s međunarodnim pravom.

Na pitanje da li će sporazum Beograda i Prištine španskim državnim vlastima otvoriti mogućnost da priznaju nezavisnost tzv. Kosova, iz MSP Španije kažu da podržavaju dijalog.

PROČITAJTE JOŠ…

Osumnjičeni TVRDI DA JE BIO PIJAN: Istaga o ZLOSTAVLJANOM DEČAKU iz Sremskih Karlovaca se BLIŽI KRAJU!

SNAŽNI PLJUSKOVI u NAREDNIM SATIMA: Za vikend PRAVA JESEN!

KORONA ĆE SE SMIRITI? Evo šta kažu stručnjaci KADA ćemo nastaviti sa NORMALNIM ŽIVOTOM!

-Nastavićemo da podržavamo dijalog Beograda i Prištine usmeren na postizanje sveobuhvatnog političkog sporazuma o konačnom statusu kosovske teritorije- poručuje MSP Španije.

Španija je jedna od pet zemalja članica EU koje nisu priznale kosovsku nezavisnost, pored Grčke, Kipra, Rumunije i Slovačke.

Briselski portal EUobserver nedavno je preneo, pozivajući se na izvor iz Madrida, da bi Španija bila spremna da prizna tzv. Kosovo ukoliko Priština postigne dogovor sa Beogradom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter