Izvor: BSC HAPPY/AGENCIJE
19.12.2023 u 19:26
0

„NAROD CENI SVE ŠTO RADITE“: Vučiću povodom izbora čestitali predsednici Alijev i Erdogan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitke povodom uspešno održanih vanrednih parlamentarnih izbora i pobede koalicije „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“, a među prvima koji su mu čestitali bili su predsednici Azerbejdžana i Turske, Ilham Alijev i Redžep Tajip Erdogan.

Alijev je predsedniku Vučiću čestitao na uspešnom održavanju vanrednih parlamentarnih izbora i na sigurnoj pobedi koalicije čiji je Vučić lider. ‘

Rezultati glasanja jasno odražavaju visoko uvažavanje i podršku vašeg naroda politici koju sprovodite za razvoj i prosperitet Srbije, kao i veliko poverenje u Vas. Naši odnosi sa Srbijom, prijateljskom zemljom i pouzdanim partnerom, za nas su od posebnog značaja. Veoma smo zadovoljni dosadašnjim nivoom naših međudržavnih odnosa zasnovanih na međusobnom poverenju i podršci i efikasnom saradnjom u različitim oblastima, koja se širi iz dana u dan. Aktivan politički dijalog između nas igra važnu ulogu u razvoju zajedničkih aktivnosti. Siguran sam da ćemo uspešno nastaviti zajedničke napore na daljem jačanju i produbljivanju azerbejdžansko-srpskih posebnih odnosa i strateškog partnerstva u skladu sa voljom naših naroda. Želim vam dobro zdravlje, sreću i nove uspehe u odgovornim aktivnostima za dobrobit prijateljskog naroda Srbije – navodi se u čestitki predsednika Alijeva.

ČESTITKA PRIJATELJU: Bojko Borisov čestitao Vučiću i SNS na pobedi na parlamentarnim izborima

Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima predsednika Republike, Vučiću je čestitku i predsednik Turske Erdogan.

Poštovani predsedniče, cenjeni prijatelju, u ime svog naroda i u svoje lično ime najiskrenije Vam čestitam na uspehu koji ste ostvarili na izborima održanim u nedelju, 17. decembra, sa željom da izborni rezultati donesu Srbiji dobro. Izborni rezultati su još jednom potvrdili da narod ceni sve što u kontinuitetu činite za blagostanje i razvoj vaše zemlje. Snažno prijateljstvo i iskrena saradnja koju smo razvili sa Vašom ekselencijom omogućiće da dodatno ojačamo bilateralne odnose Turske i Srbije. Uveren sam da će u ovom teškom i osetljivom periodu kroz koji prolazi ceo svet naša bliska saradnja nastaviti da doprinosi regionalnom miru i stabilnosti. Verujem da će moja poseta Beogradu, koju ću realizovati u narednom periodu, dodatno učvrstiti naše odnose i da će to biti prilika da opsežno razmotrimo bilateralne i regionalne teme. Koristim priliku da Vam ponovim želje za dobro zdravlje i sreću, a prijateljskom narodu Srbije poželim mir i blagostanje – navodi se u čestitki predsednika Erdogana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter