Izvor: Kosovo online
20.10.2023 u 10:46
0

NASTAVLJA SE TEROR NA KIM: Opljačkana kuća porodice Milić u Plemetini

U Plemetini je sinoć dok je porodica Milić bila van kuće, lopovi su napravili premetačinu i odneli novac, zlato i alat, kazao je Slobodan Milić.

„Pljačka se desila oko 18.45 časova, sestra i majka su bile na kafi kod komšija. Sve se desilo brzo. One su bile odsutne oko 45 minuta. Lopovi su od podruma do tavana sve pokrali. Odneto je nešto novca, zlatan nakit i alat koji je bio na tavanu“, kazao je Slobodan Milić.

Policija je izašla na lice mesta, izvršila uviđaj, dodaje Milić.

ŠKUNDRIĆ: Ne postoji pravni okvir da Srbija izruči svoje državljane Prištini

„Policja je izvršila uviđaj, uzela otiske koji su bili vidljivi na pojedinim mestima. Sada ostaje da čekamo i nadamo se da će počinioci biti pronađeni“, kazao je Milić.

Mlić ističe da su nakon pljačke članovi porodice uznemireni, ali da je najvažnije da su svi zdravi i da niko nije povređen.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter