Izvor: AGENCIJE
20.04.2024 u 22:53
1

O’Brajan zahvalio Porfiriju: Njegova mudrost nezamenljiva

Pomoćnik sekretara Biroa za evropske i evroazijske poslove Stejt departmenta Džejms O'Brajan izjavio je posle današnjeg sastanka sa patrijarhom srpskim Porfirijerm da je uvek zahvalan na prilici da čuje njegove stavove o najznačajnijim pitanjima za naše države i narode.

Njegova mudrost i vođstvo su nezamenljivi u izgradnji snažnog partnerstva između Sjedinjenih Američkih Država i Srbije, rekao je O’Brajan, navodi se na Instagram nalogu američke ambasade.

Sastanku je prisustvovao i ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “O’Brajan zahvalio Porfiriju: Njegova mudrost nezamenljiva”

  1. Opet dovoditi američke krvnike i smejete se dok se slikate,a oni vas drndaju kao cirkusku atrakciju,mada vas i većina ljudi tako doživljava.Samo treba AV da nam iztitluje šta je pesnik hteo da kaže,i da se posvađali sa trećim imaginarnim dušmanomsve mu saspe u lice , kad mu vidi ledja,da bi starci pred zadrugom dok piju pivo rekli,al mu je rekao sve,svaka mu čest,i ja bi tako……živeli!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter