Izvor: Tanjug
13.09.2023 u 16:04
0

OBAVEZNO MISLITI NA SRBIJU: Održati izbore na način koji neće ugroziti stabilnost Srbije PORUČUJE ANA BRNABIĆ

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je važno da se parlamentarni izbori održe na način koji neće ugroziti stabilnost Srbije.

-To je podvukao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PREDSEDNIK UGOSTIO BASKETAŠE: „Ako donesu zlato iz Pariza, svakome po 200.000evra“ Zlatno momci doneli POKLON Vučiću!

A odluka će se doneti nakon njegovih sutrašnjih razgovora (u Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine) i nakon njegovog učešća na skupštini UN“, rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje novinara o ceni parlamentarnih izbora.

Ona je, prilikom otvaranja fabrike Hisense u Valjevu, napomenula da ne zna koliko koštaju vanredni izbori, ali da oni za nju nikada nisu pitanje novca, jer su najsvetija i najveća demokratska vrednost i načelo.

„Srpska napredna Stranka nikada nije bežala od izbora. Često su nas kritikovali da smo uvek spremni na izbore i da uvek idemo na vanredne parlamentarne izbore“, rekla jeAna Brnabić.

Dodala je da se SNS nikada ne libi da na izborima pita građane šta misle o politici koju ta stranka vodi i da li su zadovoljni njihovim radom i rezultatima. „Na žalost, imamo čitavu opoziciju koja je neozbiljna i neodgovorna. I leva i desna, koja ima samo jedan te isti cilj – kako se domoći vlasti“, ocenila je Brnabić.

Ocenila je da opozicija može da sarađuje zajedno ukoliko formira većinu, ma koliko se međusobno svađali.

Navela je da opozicija mesecima unazad nije bila samo protiv izbora, već, kako je rekla, „otvoreno pretila građanskom neposlušnošću“ ukoliko Vučić raspiše izbore. „Odjednom kažu: ukoliko ne raspišete izbore sve isto ćemo uraditi. Blokiraćemo institucije, biće građanske neposlušnosti, imaćete građane na ulicama, videćete vi“, rekla je Brnabić. Brnabić je i postavila pitanje koje su se to okolnosti promenile pa je sada opozicija promenila mišljenje o izborima. „Niko od građana Srbije nije video da su se promenile okolnosti. Promenile su se samo okolnosti kod njih. Dakle, treba da objasne koje su se okolnosti kod njih promenili“, rekla je Brnabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter