Izvor: TANJUG
22.12.2022 u 12:47
0

„ODLUČNI, JER ZNAMO DA SMO U PRAVU!“ Simić poslao jaku poruku: „Otpor tiraniji jedini način da Srbi ostanu na svojim vekovnim ognjištima“

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je danas da je otpor tiraniji jedini način da Srbi ostanu i opstanu na svojim vekovnim ognjištima na KiM i poručio da Srbija do sada nije čula jasne izjave zapadnih međunarodnih predstavnika kada je Priština maltretirala i zlostavljala Srbe.

AKO KURTI KRENE NA BARIKADE, TO JE PUT U LOŠEM PRAVCU!“ Vučević upozorio da u tom slučaju Srbija neće čekati izbegličke kolone na Jarinju i Brnjaku

Simić je naveo da Srbi koji žive na Kosovu i Metohiji jesu zabrinuti, i da nesumnjivo svaka izjava premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija ili ministra policije privremenih institucija ima ođeka na ovim prostorima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Iako se osećamo ugroženo, isto tako smo apsolutno odlučni, jer znamo da smo u pravu, znamo da je otpor tiraniji jedini način da ostanemo i opstanemo na ovim prostorima. A i do sada smo pokazali da to radimo demokratski na miran način, pokušavajući da skrenemo pažnju međunarodne javnosti na zlostavljanje, na diktaturu, na represiju, institucionalno nasilje koje Priština vrši nad Srbima na Kosovu i Metohiji – rekao je Simić, prenose mediji.

On je rekao da poslednje izjave pojedinih ambasadora i predstavnika međunarodne zajednice ne iznenađuju Srbe na Kosovu i Metohiji.

– Ono što je vrlo važno reći jeste da ključ za rešenje situacije u kojoj se trenutno nalazimo jeste u Prištini, u rukama onih koji šalju do zuba naoružane specijalce na goloruk narod, preteći Srbima na barikadama, kako će ih silom ukloniti i kako će biti žrtava – rekao je Simić.

Dodao je da se oni jednostavno trude da na svaki mogući način, na terenu ili kroz izjave, stvore takvu situaciju i tenzije, kako bi opravdali svoje nasilne akcije protiv golorukog naroda, koji samo želi da u miru živi na svojim vekovnim ognjištima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter