Izvor: kosovo online
29.12.2022 u 08:44
0

OGLASILA SE OSMANI: Puštanje Dejana Pantića u kućni pritvor nije politička odluka

Predsednica Kosova Vjosa Osmani je izjavila da puštanje Dejana Pantića u kućni pritvor nije politička odluka, ali da tužilac koji je dao takav predlog treba da navede razloge, prenosi Kljan Kosova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Kao predsednica Kosova obaveštena sam o ovoj odluci kada i vi jer nikada nisam uticala na odluke pravosudnih institucija, nikada neću uticati na njih i nikada se neću mešati u to kakve one treba da budu. Ali za to kako je moguće da neko ko je optužen za terorizam bude pušten u kućni pritvor tužilac koji je dao predlog mora obrazložiti razloge- rekla je Osmani.

Dodala je da će od Sudskog saveta Kosova tražiti podatke o tome koja je najveća i najmanja kazna u slučajevima koji su okarakterisani kao „terorizam“, i da li je bilo i drugih slučajeva da je neko pušten u kućni pritvor, uprkos činjenici da optužen je za to krivično delo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter