Izvor: Tanjug
23.12.2022 u 18:14
0

OGLASIO SE SVEČLJA: „Tražili smo da NATO prebaci Pantića u pritvorni centar“

Privremene vlasti na KiM tražile su od NATO da helikopterom preveze bivšeg policajca Dejana Pantića u adekvatnu pritvorsku jedinicu.

Ministar Dželjalj Svečlja je juče izjavio da Pantića nisu mogli da prebace u pritvorsku jedinicu, jer su lokalni Srbi podigli barikade kako bi sprečili njegovo premeštanje, podseća Rojters.

Dželjaj Svečlja ponovo preti: Čekamo da barikade uklone ili Kfor ili oni koji su ih postavili, ali i čekanje ima kraj!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 – Pantić treba da bude u pritvornom centru, a ne u policijskoj stanici i mi smo tražili od naših međunarodnih partnera da ga prebace u adekvatan objekat, rekao je Svečlja.

Svečlja je rekao da bi kosovska policija mogla da ukloni barikade ali da čekaju da to urade oni koji su ih postavili, prenosi Rojters.

Radi stabilnosti čekamo da barikade uklone oni koji su ih postavili ili KFOR, ali svako čekanje ima kraj, rekao je Svečlja.

Misija NATO na Kosovu KFOR jedina ima helikoptere, navodi Rojters, a KFOR je već prevezao devet policajaca u poslednjih nekoliko dana, koji nisu mogli da napuste područje jer su putevi blokirani, prenose mediji.

 NATO je saopštio da je komandant KFOR jedini autoritet za odlučivanje u vazdušnom prostoru KiM.

Svaki zahtev koji je odbijen, tako je učinjeno jer nije bilo uslova gde je potrebno obezbedjivanje, naveo je KFOR u pisanoj izjavi Rojtersu, ali nisu naveli da li je zahtev KiM odbijen.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter