Izvor: Novosti
22.01.2023 u 13:07
0

OPLJAČKANI STANOVI SUDIJA ZA ZLOČINE OVK: Ukradeni laptopovi sa osetljivim podacima o sudskim procesima

Francuske “Nedeljne novine” objavile su danas vest o ciljanoj pljački stana visokog sudije za zločine OVK, početkom januara u Parizu, preneo je na Tviteru humanitarac i direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon.

SEDNICA VLADE SRBIJE SUTRA U 11 SATI: Učestvuje i predsednik Vučić

Gujon je na Tviteru naveo da list navodi da su profesionalci ušli u stan i da su iz njega izneli jedino laptop koji sadrži veoma osetljive podatke o sudskim procesima u toku.

– Nakit i ostali predmeti su netaknuti. Slična pljačka se nedavno dogodila u Briselu, gde je jednom sudiji istog specijalnog Suda za zločine OVK, ukraden kompjuter, ali se za sada ova dva slučaja ne dovode u vezu – dodao je Gujon.

SVE TEŽI PRITISCI NA SRBIJU Premijerka Brnabić: „Napadaju Vučića, a tako nanose direktno štetu i interesima našeg naroda“

Kako je naveo, francuski list podseća da je tokom rata na Kosovu poginulo oko 13.000 osoba, a da se trenutno bivši šef albanske paravojne formacije OVK Hašim Tači tereti za ubistva i mučenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter