Izvor: Tanjug
15.12.2022 u 14:09
0

OSMANI UPUTILA SRAMNU PORUKU PREDSEDNIKU: „Vučić treba da zna da je prisustvo srpske vojske na Kosovu zauvek okončano 1999. godine“

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani rekla je danas povodom najava da će Vlada Srbije na osnovu Rezolucije 1244 UN od Kfora tražiti povratak srpske vojske i policije na Kosovo i Metohiju da je „prisustvo srpske vojske na Kosovu okončano 1999. godine“.

OSMANI IZJAVILA: „Bajden pruža podršku Kosovu, nikada nas neće ostaviti“

Ona je u godišnjem govoru pred parlamentom, koji su bojkotovali poslanici grupe Demokratske partije Kosova (PDK) i Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja, ocenila najavu iz Beograda kao „hegemonističku ideju“, prenose prištinski mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njenim rečima, „Vučić treba da zna da je prisustvo srpske vojske na Kosovu zauvek okončano 1999. godine“.

Osmani je situaciju na severu Kosova i Metohije nazvala izazovnom zbog, kako je rekla, „teritorijalnih pretenzija Srbije“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter