Izvor: Kurir.rs
24.10.2023 u 14:37
2

OŠTRA PORUKA RIČARDA GRENELA: „Kurti i Osmanijeva da izaberu datum“

Bivši izaslanik predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel istakao je da je nakon što je Srbija smanjila broj svojih trupa duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom sada red na prištinske vlasti da odrede datum za održavanje izbora u četiri opštine na severu.

„MORAMO DA BUDEMO JASNI KO JE KURTI“: Ričard Grenel opleo po Aljbinu: Stalno se izvlači!

Grenel je, nakon sastanka sa ministrom odbrane Srbije Milošem Vučevićem, naveo da je jutros direktno od Vučevića čuo i da Srbija pozdravlja prisustvo još NATO trupa na Kosovu.

„Jutros sam čuo direktno od ministra odbrane Srbije da pozdravljaju prisustvo još NATO trupa na Kosovu i da su dramatično smanjili broj srpskih trupa duž svoje granice. To je sjajna vest. Aljbin Kurti i Vjosa Osmani sada moraju izabrati datum za izbore na severu i formirati Zajednicu srpskih opština“, naveo je Grenel.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OŠTRA PORUKA RIČARDA GRENELA: „Kurti i Osmanijeva da izaberu datum“”

  1. Baš je lepo što se gospodin Grenel interesuje za KiM . Zna i on šta je tu u pitanju i ko je pogrešio i kako su i ko su je priznali kao navodnu državu , i njegov manevarski prostor nije veliki , treba čekati , da se ili raspadne NATO, ili da ode Baza sa KiM , a možda i ne ode ako se okolnosti promene u svetu, pa da dodju Grenel i Tramp, Skot R. onaj divni novinar Američki , da dodju ono dvoje iz Evropskog parlamenta , da napravimo narodno veselje gde bi svi bili pozvani i Šiptari naši sarosedeoci i Srbi i Amerikanci i Eng. ne oni, ne, ne ni Norvežani , več Rusi i Grci i sve ekselencije koje nisu priznale navodnu državu Kosovo , da dodju svi, baš svi oni koji su se u ratu borili protiv okupacije KiM , da upriličimo predivno tradicionalno narodno veselje u nekoj od bašti nejlpeših Srpskih manastira Pravoslavnih na KiM , eto neka taj Srpski Manastir i baštu izabere gospodin Grenel , da mu u tome pomogne Baki Andjelković , a toliko mnogo ih ima lepih , ali da zna gospodin Grenel da ima mnogo i uništenih i spaljenih, gde su sa divnih freski vadjene oči , čupani Krstovi , pokradenih, na nekima su vršili i nužde , a kako će tek te i takve onaj odozgo da kazni, kao i ove sada što se iživljavaju nad decom, ženama, starima, muškarcima mladim i starijim na KiM , hapseći ih, bez razloga, držeći ih po zatvoima, otimaju im zemlju kao za državne institucije , pale imovinu , bacaju bombe u dvorišta, na kuće , sve bez razloga, ne dozvoljavajući da Srpska roba dođe makar do Srba , da lekovi dodju makar do Srba , ali zato kada su oni bolesni itekako znaju da dodju u Srbiju da se leče , pa zašto se makar ti njihovi ne pobune , što se ovde leče, vide sve, shvataju sve. ………………

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter