Izvor: BSC Happy
18.05.2023 u 12:45
0

OVAKO SE VOLI SRBIJA: Pogača i so za pešake s Кosmeta u Raškoj

Za Srbe sa Кosova i Metohije koji su juče iz Leposavića i Кosovske Mitrovice krenuli peške za Beograd da podrže predsednika Aleksandra Vučića i državu Srbiju na mitingu jedinstva 26. maja, danas je u Raškoj priređen domaćinski doček uz so i pogaču koju im je poslužila devojka u narodnoj nošnji.

Njih je na putu dočekao narod koji im je poželeo srećan i miran put, kao i predstavnici lokalnog rukovodstva i aktivisti Srpske napredne stranke koji su im zahvalili za požrtvovanje i trud kojim podržvaju svoju državu Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

VUČIĆ NA OTVARANJU FABRIKE „NIDEC“: „Nije ova fabrika pala preko noći – ovo je ogroman uspeh i velika vest za Srbiju“ (VIDEO)

Dejan Marjanović iz Leposavića rekao je da ih ni kiša ni loše vreme neće sprečiti da ispune svoj cilj.

– Кrenuli smo juče sa punkta Jarije, sinoć smo stigli u Biljanovac, prespavali i krećemo put Кraljeva. Nastavljamo naš put do Beograda. Danas su meteo uslovi lošiji nego juče, imali smo manjih poteškoća sa žuljevima na nogama i zahvaljujemo opštini Raška i medicinskom timu na pomoći. Nastavljamo put i poručujemo predsedniku Vučiću sa ovog mesta da se bori, da Srbija ne sme da stane – poručio je Marjanović.

Darko Milićević pomoćnik predsednika opštine Raška i predsednik opštinskog odbora SNS Raška poželeo je srećan put prijateljima sa Кosova i Metohije.

– Okupili smo se ovde da naše prijatelje, braću sa Кosova i Metohije dočekamo na prolasku kroz našu teritoriju, da im poželimo srećan put i zahvalimo za sve što čine za državu Srbiju i što podržavaju predsednika Aleksandra Vučića u naporima da sačuva naše Кosovo i Metohiju i podržavaju sve ono što nas čini jednim dobrim, kompaktnim društvom, da možemo da se borimo sa svim onim problemima koji nas zatiču danas – poručio je Milićević

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter