Izvor: BSC happy portal
18.10.2023 u 12:58
0

„ZA PROLIVENU KRV SRPSKE DECE NIKO NEĆE ODGOVARATI“- Petković: Šta je sledeće, da se ekstremisti Kurtaju dodeli orden?

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković oštro je osudio puštanje na slobodu albanskog ekstremiste Azema Kurtaja, koji je pucao u srpsku decu Miloša (21) i Stefana (11) na Badnji dan u Gotovuši.

PETAR PETKOVIĆ UPOZORAVA: Kurti počeo da priprema teren za novi teror i progon srpskog naroda

„Pripadnik tzv. KBS Azem Kurtaj koji je na Badnji dan u Gotovuši zverski i hladnokrvno pucao u srpsku decu Miloša (21) i Stefana (11) pušten je da se brani sa slobode i Priština razmatra ukidanje optužnice! Očigledno da za prolivenu krv srpske dece niko neće odgovarati“, poručio je Petković na X platformi (nekadašnji Tviter).

„Kurti je ovim ohrabrio sve ekstremiste da postupe isto. Dok Srbi nevini stradaju po Kurtijevim kazamatima, na slobodi su oni koji na rukama nose srpsku krv. Bezumnom odlukom tzv. suda u Uroševcu ozvaničena je Kurtijeva politika lova na Srbe i još jednom poručeno da Srbi na KiM ne mogu da se nadaju nikakvoj pravdi. Šta je sledeće, da se ekstremisti Kurtaju dodeli orden ili podigne spomenik?“, pita se direktor Kancelarije za KiM.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter