Izvor: BSC Happy
24.08.2023 u 12:50
0

„PLANIRAMO NOVE PROJEKTE I ZNAČAJAN PORAST JAPANSKIH KOMPANIJA U SRBIJI“: Predsednik Vučić sastao se sa ambasadorom Japana (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Japana Akirom Imamurom.

„Srdačan i konstruktivan razgovor sa ambasadorom Imamurom o daljem jačanju bilateralnih odnosa i sveobuhvatne saradnje, naročito u oblastima ekonomije i razvojne politike“, napisao je predsednik i dodao:

LESKOVAC DANAS DOČEKUJE PREDSEDNIKA: Vučić u poseti novoizgrađenom stadionu „Dubočice“

„Planiramo nove projekte i značajan porast broja japanskih kompanija i investicija u Srbiji, pri čemu su naši partneri posebno zainteresovani za ulaganja u oblasti infrastrukture, energetske efikasnosti i zelene tranzicije. Izrazio sam i nadu da će u narednom periodu doći do razmene poseta na najvišem nivou, čime bi bio dat dodatni podsticaj našoj saradnji u svim oblastima“, dodao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter