Izvor: Tanjug
24.08.2023 u 08:32
1

LESKOVAC DANAS DOČEKUJE PREDSEDNIKA: Vučić u poseti novoizgrađenom stadionu „Dubočice“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će danas novoizgrađeni stadion Dubočica u Leskovcu, saopštila je Služba za saradnju sa medijima Predsednika Republike.

Stadion je počeo da se gradi pre dve godine, a zvanično je otvoren u ponedeljak utakmicom Prve lige Srbije između ekipa Dubočice i RFK Novi Sad.

To je jedan je od tri novoizgrađnih stadiona u Srbiji, pored stadiona u Loznici i Zaječaru, a izgrađen je po visokim standardima koji ovaj objekat svrstava u kategoriju „četiri“ po kriterijumima UEFA.

PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA NA NOVOM, VELELEPNOM STADIONU U LESKOVCU: Vučić u poseti novoizgrađenom stadionu „Dubočice“

Ovaj objekat ima 8.136 mesta, visok je 16,3 metara, stubova reflektora visoki su 32 metra, dok su dimenzije fudbalskog terena 105×68, teren sa okolinom 121×85 metara, teren ima drenažu i mogućnost grejanja.

U kompleksu je ukupno predviđeno 198 parking mesta, a stadion može da služi za pripremu reprezentacije i klubova, jer će pored terena imati i dodatnu salu za treninge sportista, utakmice mlađih reprezentacija, kao i B selekcije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LESKOVAC DANAS DOČEKUJE PREDSEDNIKA: Vučić u poseti novoizgrađenom stadionu „Dubočice“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter