Izvor: BSC Happy
29.09.2023 u 16:28
0

„PONOSAN NA KULU BEOGRAD, OSTVARENJE NAŠEG VELIKOG SNA“: Predsednik Vučić se oglasio nakon sastanka sa Orbanom i šeikom Bin Zajedom Al Nahjanom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je Kulu Beograd sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija Nј.V. šeikom Kaledom bin Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

„Ponosan na Kulu Beograd u Beogradu na vodi, koja nije samo još jedan simbol Beograda, već ostvarenje našeg velikog i smelog sna i vizije. Ovo je i mesto sa kojeg prijateljima šeikom Kaledom bin Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom i Orbanom Viktorom govorim o danu kada sam sa šeikom Muhamedom bin Zajedom po prvi put razgovarao o tome kako vidim budućnost našeg glavnog grada i Srbije i kada sam sa mnogo entuzijazma poželeo da se i Beograd svrsta u red grandioznih svetskih prestonica.

VUČIĆ I ORBAN SE OBRAĆAJU JAVNOSTI: Završen sastanak u Beogradu

Obilazak Kule Beograd je i prilika za još jedan razgovor sa šeikom Kaledom i Viktorom Orbanom o novim projektima i planovima, još većim i ambicioznijim, jer Srbija ne želi da čeka svoju budućnost, već da je užurbano gradi.“, stoji u objavi predsednika Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter