Izvor: Happy BSC
16.02.2022 u 10:01
0

PONUDA SNS JE ONA KOJA SE NE ODBIJA! Danica Grujičić otkrila sve o svom političkom angažmanu

Dr Danica Grujičić, prva na listi SNS za predstojeće izbore u Srbiji, o svom političkom angažmanu i pristupanju u redove naprednjaka kratko je objasnila: „To je ponuda koja se ne odbija“.

Kako je rekla, razlog da se politički angažuje je jer se nikad se više nije ulagalo u zdravstvo, stalo se sa odlaskom naših lekara u inostranstvo, više je zaposlenih medicinskih radnika nego ikad i to je, kako kaže, bilo dovoljno da pristupi Srpskoj naprednoj stranci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

O tome kako je došlo do ove saradnje, ona je rekla da je na poziv ministra Lončara.

– Izmerila sam na kantaru šta je bitnije i odlučila. Pritiske koje trpi Aleksandar Vučić ne možemo ni da zamislimo. Takođe, dopada mi se i politika koju Selaković vodi – objasnila je Dr Grujičić razlog svoj političkog angažovanja.

Govoreći o ulaganju u zdravstvu, pomenula je brojne nove medicinske aparate koje su mnoge bolnice

– Obnova neurohirurške klinika nam je sledeći cilj, i tu se sada čeka Siniša Mali, jer kod njega su sredtsva – kroz smeh je rekla dr Danica.

Govoreći o listi čekanja u bolnicama, dr Grujičić je rekla da niko od njenih kolega nije dobio ni dinara za prekovremeni rad, a mnogo ih je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter