Izvor: Alo.rs
30.09.2023 u 13:35
0

POPODNE PREDAJA TELA PORODICAMA UBIJENIH SRBA: Izveštaj sa obdukcije još uvek nije predat

Porodice nisu dobile izveštaj sa obdukcije.

U Institutu za sudsku medicinu u Prištini završena je obdukcija tela trojice Srba ubijenih u sukobu sa tzv. kosovskom policijom 24. septembra u Banjskoj kod Zvečana, a njhove porodice moći će da preuzmu tela danas posle 14 časova, saznaju mediji iz izvora bliskih porodicama stradalih.

Prema tim izvorima, porodice nisu dobile izveštaj sa obdukcije.

PRIŠTINSKI MEDIJI: Završena obdukcija tela trojice Srba, ali ne i izveštaji

„Ono što mogu da kažem je da je obdukcija završena. Identifikacija je stvar tužilaštva. Izveštaji još nisu završeni“, rekao je direktor Instituta za sudsku medicinu Ditor Haliti, preneli su mediji.

U sukobu grupe lokalnih Srba i takozvane kosovske policije u selu Banjska, poginuli su Stefan Nedeljković iz Zvečana, kao i Bojan Mijailović i Igor Milenković iz Leposavića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter