Izvor:
09.10.2019 u 14:19
0

PORUKA KOSNETA NA TVITERU: „Grenel je spreman da sarađuje sa predsednikom Tačijem“

Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet oglasio se danas na Tviteru povodom sastanka specijalnog američkog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela i predsednika privremenih institucija Hašima Tačija.

– Specijalni izaslanik Grenel spreman je da sarađuje sa predsednikom Tačijem i ostalim liderima na Kosovu kako bi pomogao da se obezbede mir, pravda i prosperitet za Kosovo i ceo region- naveo je on na svom Tviter nalogu uz fotografiju sa sastanka Grenela i Tačija.

Prethodno je najavljeno da na tom sastanku nije prisustvovao specijalni izaslanik Stejt departmenta za zapadni Balkan Metju Palmer, čije je prisustvo najavio Kosnet.

Grenel će se sastati i sa svim liderima stranaka na Kosovu, a u toku sastanak Grenela i lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Philip Kosnett

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter