Izvor: 24sedam.rs
26.01.2024 u 13:12
0

POSETA VUČEVIĆA BUDIMPEŠTI PRIORITET: Bezbednosna saradnja Srbije i Mađarske je ostvarivi cilj

On smatra da je Vučević, pored važnih i pozitivnih reformi unutar sektora odbrane u našoj zemlji, uspeo i da osnaži veze Vojske Srbije na međunarodnom nivou.

– Zahvaljujući viziji o strateškoj saradnji Srbije i Mađarske čije su čvrste temelje udarili Aleksandar Vučić i Viktor Orban, dve susedne zemlje svakim danom jačaju i šire polja zajedničkih delovanja. Nakon ekonomije, spoljne politike i energetike, sve više se potencira saradnja u oblasti bezbednosti i odbrane. U tom kontekstu, današnji sastanak ministra odbrane Miloša Vučevića i njegovog mađarskog kolege Krištofa Šalaja Borovničskog u Budimpešti je od izuzetnog značaja, jer će njegovi plodovi biti još čvršće vezivanje Srbije i Mađarske u sferi odbrane“ – izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

OD TOGA NEMA NIŠTA: Predsednik Vučić jasno poručio srpska ambasada u Prištini Svečljin ružan san

On smatra da je Vučević, pored važnih i pozitivnih reformi unutar sektora odbrane u našoj zemlji, uspeo i da osnaži veze Vojske Srbije na međunarodnom nivou.

,,Vojska Srbije je nikad jača, to kažu relevantni zapadni vojni časopisi, nikada nije imala toliko savremenog oružja i oruđa kao danas, plate oficira i vojnika nikad nisu bile više. Kako je Vučević ojačao ministarstvo odbrane, tako bi i ojačao celu državu kao premijer“ – podvukao je Đurđev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter