Izvor: HAPPYBSC
15.02.2024 u 19:17
3

PREDSEDNIK ODGOVORIO RAMI: Izjava Edija Rame je jeziva, nećemo nikog da napadnemo, zamislite da je neko od nas to rekao

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je danas i ocenio kao "jezivu" izjavu albanskog premijera Edija Rame da je "svaki napad na Kosovo, napad na Albaniju". On je dodao da naša zemlja "neće da napada bilo koga".

„Danas se iz jedne susedne zemlje čulo da ukoliko neko napadne Kosovo, mada ne znam ko bi napao, Albanija to neće da dozvoli i biće na toj strani. Posle takve jezive izjave mogli ste samo da čujete glasno ćutanje, toliko glasno da je neprijatno to ćutanje“, izjavio je Vučić u Predsedništvu Srbije, gde se održava ceremonija povodom Dana državnosti.

VUČIĆ NA CEREMONIJI POVODOM DANA DRŽAVNOSTI

„Niko reč nije odgovorio na takve izjave, zamislite da je bilo ko od nas to rekao, čuli biste grmljavinu psovki, uvreda i najprljavije kampanje iz celog sveta“, dodao je Vučić.

Vučić je naveo da će Srbija čuvati svoje odnose sa Evropom, ali i da „neće gaziti svoje odnose ni sa Rusijom ni sa Kinom“.

„Što se nas tiče, mi nemamo potrebu da napadamo bilo koga i nećemo. Nama je potrebna Evropa, možda ne i njeno licemerje, ali ne možemo bez nje“, istakao je Vučić.

Podsetimo, premijer Albanije Edi Rama je juče u emisiji Kontekst na ATV rekao da je „svaki napad na Kosovo napad na Albaniju“.

On je rekao da Kosovo nije samo, ne samo zato što ima Albaniju, već prema njegovom mišljenju zato što ima i strateške saveznike.

„Albanija nije samo geografski entitet ili državni entitet koji ima poseban odnos prema Kosovu. Svaki napad na Kosovo je napad na Albaniju, ali s druge strane, ne smemo vas nikada zaboraviti. Zato moramo da vodimo računa o svemu kada ponekad donosimo meru u odnosu na saveznike, da Kosovo nije samo, ne samo zato što ima Albaniju, već zato što ima strateške saveznike, za koje dobro znamo ko su, bez kojih Kosovo danas ne bi postojalo kao država i sa kojima Kosovo može da postigne sve ono što svi želimo da Kosovo postigne. Dakle, iz tog razloga trebalo bi svaki dan razmišljati o težini i značaju saveznika, čak i kada ste u potpunom miru, a ne više kada ste u ovakvom procesu kada vam treba što više prijatelja, i kada je gubitak prijatelja ili hlađenje njihovog srca najnepreporučljivija stvar“, rekao je Rama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “PREDSEDNIK ODGOVORIO RAMI: Izjava Edija Rame je jeziva, nećemo nikog da napadnemo, zamislite da je neko od nas to rekao”

  1. Tako misli i ERDOGAN ,,,turčin ćuti mudro i svoje misli !!!!
    Koristi pametno Erdogan RUSIJU I SRBIJU !!!!! Mnogoooo srba misli kako nas Erdogan voli..PRIJATELJ !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mnogo ne razumeš anonimni,svaki Srbin zna šta misli i šta smera Erdogan. Pa to je jasno i pticama na grani. Nije za džabe ona stara izreka“,paščetu i Turčinu nikad ne veruj“.

      0
      0
      Odgovori
  2. Kakav otvoreni balkan,ZAGLUPLJIVANJE, Albanija i Srbija nikad neće biti prijatelji,koliko god im izadje u susret oni to uzvrati napadom. Kad smo ih hranili posle rata onda smo im bili dobri,ili ludi?Samo zid može da nas spaja,ostalo je glupost, gubljenje vremena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter