Izvor:
25.07.2018 u 10:18
0

PREDSEDNIK SRBIJE O AERODROMU: Otvorićemo Lađevce, ali prvo „biznis kejs“!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će aerodrom Lađevci biti otvoren kada se napravi "biznis kejs", kako se ne bi dogodilo da se "proizvode" veliki gubici. Namera je, dodaje, da aerodrom delom bude i vojni.

On je, na pitanje kada će biti otvoren aerodrom Lađevci, rekao da niko ne treba da brine i da će doći da otvori taj aerodrom, za razliku od onih koji su samo obećavali ali ništa nisu utradili, ali i dodao da se prvo gleda i kako će funkcionisati aerodrom u Nišu.

Naveo je da ima novca za to, da se urade građevinski radovi, ali da je stvar u tome da se obezbedi da aerodrom ne proizvodi velike gubitke, već da se svedu na prihvatljivu meru, jer je važan zbog turizma, Kopaonika, Zlatibora. . . Dodao je da je u sklopu toga bitno i da imamo normalne puteve kako bi strani turisti upravo takvim putevima stizali na turištičke destinacije. . . .

U tom smislu Vucić je napomenuo i izgradnju železničkog koridora 10 ističući da u svetlu raznih tenzija u svetu, kako sada između SAD i Irana nafta po barelu može da "skoči" i na više od 120 dolara, što će smanjti putni saobraćaj a više važnosti dati železničkom.

Poručio je još jednom da nije problem da se sve građevinski uradi, ali da treba napraviti "biznis kejs", da se gleda da bude i delimično vojni i da se i određeni troškovi plaćaju iz budžeta namenjenog odbrani.

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter