Izvor: KURIR
22.04.2024 u 10:51
0

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO PESAH: Želim da sreća i milost prate sve pripadnike i porodice jevrejske zajednice u Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku rabinu Isaku Asielu i jevrejskoj zajednici u Srbiji povodom praznika Pesah.

Sveti praznik koji simboliše egzodus Jevreja iz Egipta i njihovo sticanje slobode, ima poseban i suštinski značaj danas kada ovu univerzalnu vrednost i pravo svih naroda ne uživaju mnogi od njih, uključujući i srpski narod na Kosovu i Metohiji“, naveo je Vučić.

On je dodao da u nepobitnoj činjenici stradanja jevrejskog i srpskog naroda vidi njihovu neraskidivu bliskost i osnovu zajedničkog angažovanja za bolji i pravedniji svet, danas i u budućnosti.

„U duhu značenja reči Pesah želim da sreća i milost prate sve pripadnike i porodice jevrejske zajednice u Srbiji“, poručio je Vučić u čestitki.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter