Izvor: BSC happy portal
02.05.2023 u 14:39
0

PREDSEDNIK VUČIĆ NA PUTU ZA BRISEL: „Biće teško, svi veliki na Zapadu protiv nas“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, uoči nove runde dijaloga u Briselu, da će tamo biti teško i da su protiv Srbije „svi veliki na Zapadu“, ali da su na našoj strani pravo i pravda i da nema predaje.

NOVA RUNDA DIJALOGA: Predsednik Vučić i Kurti danas u Briselu

Predsednik je u video poruci objavljenoj na Instagramu istakao da „već nekoliko dana, posebno juče i danas, Aljbin Kurti vodi kampanju protiv Srbije, brutalnu i prljavu, i on i svi njegovi pomagači“.

„Uključili su sve, od Šaipa Kamberija do Azema Vlasija, svih analitičara, svih političara.

Prete Srbiji, podsećaju na neke stare dane, govore o svojoj borbi za slobodu zaboravljajući da su se baš Srbi borili za slobodu, ne samo protiv terorista, već i protiv NATO agresora.

Kao što on (Kurti) reče, prolivena krv se ne vraća, prolivena krv za slobodu ne može da se vrati i ne sme da se zaboravi. Imaću to u vidu večeras. Živela Srbija! Nema predaje“, poručio je Vučić.

Predsednik Srbije je takođe napisao da će u Briselu biti teško i da su „protiv nas svi veliki na Zapadu“.

„Ipak, na našoj strani su pravo i pravda. Još više i važnije od toga, oni ne razumeju koliko je snažna ljubav prema slobodi i koliko jako i čvrsto možete da je čuvate, uprkos svim pritiscima“, napisao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter