Izvor: Happy BSC
20.12.2022 u 22:41
0

PREDSEDNIK VUČIĆ O ZNAČAJNIM RUDNIM BOGATSTVIMA: „Samo nas TROJE zna tačnu lokaciju“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras naciji iz Bakua.

Predsednik Vučić govorio je o svim aktuelnim temama, a između ostalog i o značajnim rudnim bogatstvima Srbije i nedavno otkrivenim nalazištima.

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ BAKUA: „Rado bih išao na KiM, ali to ne bi doprinelo smirivanju situacije“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik je istakao da nema čega da se boji, jer kako je rekao, on nema račune i imovinu po inostranstvu. 

– Mi imamo i kalcit i taj kalcijum karbonat. Taj kalcit je najčistiji kod nas. Nalazi se negde od Gadžinog hana pa tamo, a nalazište zlata je na jednom drugom mestu. Samo nas troje zna tačnu lokaciju. Ne vidim zašto je to loša vest. Ne vidim zašto napadaju Vučića zbog toga. Kažu Vučić je sateran u ćošak, ne može mene niko da satera u ćošak. Ja nemam račune po inostranstvu, nemam imovinu. Ne prete oni meni, oni prete Srbiji i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, izjavio je predsednik Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter