Izvor: Happy BSC
12.04.2022 u 20:11
0

PREDSEDNIK VUČIĆ OBIŠAO KULU BEOGRAD Uz zapanjujuću fotografiju poručio građanima: Beskrajno ponosan na Beograd na vodi i sve što smo uradili!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima putem svog Instagram naloga iz Beograda na vodi.

On je obišao radove na Kuli Beograd, koji se polako privode kraju, i uz fantastičnu fotografiju sa koje se vidi gotovo ceo grad poručio sledeće:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Smrzao sam se, ali se pravim kao da nisam. Ponosan, beskrajno ponosan na Beograd na vodi i sve što smo uradili. Napred Beograd, živela Srbija“, napisao je predsednik Vučić u svojoj objavi.

PREDSEDNIK POSETIO POVREĐENOG LJAJIĆA: Zajedno sa Lončarom otišao u Urgentni centar

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter