Izvor: Tanjug
18.12.2023 u 07:07
0

PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO: “Vodićemo politiku stabilnosti i odgovornosti”

– Narod je poručio sve svima, a što se nas tiče mi ćemo da vodimo politiku stabilnosti, politiku ozbiljnosti, politiku odgovornosti i politiku daljeg napretka naše zemlje, izjavio je sinoć predsednik Srbije i nosilac liste „Srbija ne sme da stane“ Aleksandar Vučić.

Vučić se na konferenciji za medije zahvalio predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku, bivšem predsedniku Srbije i osnivaču Srpske napredne stranke Tomislavu Nikoliću, i građanima Crne Gore koji su pružili podršku listi „Srbija ne sme da stane“.

Komentarišući napade opozicije na njegovu porodicu predsednik je istakao da se o njegovom ocu govorilo da nije njegov otac, dok se za njegovu majku govorilo da je, kako je rekao, nemoralna jer ga, prema tvrdnjama opozicije, nije pravila sa njegovim ocem.

Vučić dodaje da se za njegovu suprugu Tamaru Vučić govorilo da je nosila luksuzne kombinacije, a zapravo, napominje on, je ona nosila kombinacije sprskih privatnika, odnosno domaćih modnih dizajnera, kako bi ih reklamirala i pokazivala.

„Danilo im je meta uvek gde god i kako god se pojavi, to je životna želja svih njih da se tom mladiću nešto loše dogodi, za kojeg mislim da je veoma vaspitan. Vređali su i Vukana, odnosno mene govoreći da nije moje dete pošto šetam komšijsko dete i da Vukan ne postoji. Hoću svima da kažem jedno veliko hvala, mojoj deci i Danilu i Milici, Milica je došla samo da galasa na jedan dan, i malom Vukanu da ih tata mnogo voli, i da je ovo za njih troje“, naveo je predsednik i poručio svojoj deci da od njega mogu da nauče da se bore još jače kad god ih otpišu.

On je poručio da, kada i Srbiju otpišu na međunarodnom planu, ona će morati da bude još jača i da se bori i napravi veliki „povratak otpisanih“, kao i dobro mesto sebi u Evropi i svetu, ali pre svega dobro mesto za sve građane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter