Izvor: HAPPY BSC
11.02.2023 u 21:54
0

PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU: „Ja sam predsednik koji hoće da ostane upamćen po onome što je uradio za Srbiju“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu i poručio da želi da ostane upamćen po onome šta je uradio za Srbiju.

– Ja sam predsednik koji hoće da ostane upamćen po onome što je uradio za Srbiju i naš narod, i upravo zato mora da postoji najveći deo izmišljotina i najveći deo laži – napisao je Vučić na Instagramu.

VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: „Izbora ako bude-biće! Svi trče, a na kraju uvek pobedi najbolji!“

– Lalić je saradnik okrivljeni i on ne sme da laže. On je rekao da su mom sinu hteli da nameste ubistvo čoveka koga su oni likvidirali. Interesantno je da to u tajkunskim medijima, u medijima koji, ne postoji stvar koju nisu uradili protiv mene i porodice, da nije bila gotovo ni vest, nije bilo stručnjaka da to objašnjavaju, jer je sve palo u vodu, kao oko „Jovanjice“ i oko svega drugog. Nemam nikakve interese, nikada nisam učestvovao ni u kakvim operacijama vezano ni za neku „Jovanjicu“ ni za bilo šta slično što bi imalo veze sa kriminalom organizovanim, korupcijom ili bilo čim sličnim. Hoću da to ljudi u Srbiji znaju – navodi predsednik u video snimku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter