Izvor: BSC HAPPY
29.03.2023 u 16:11
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NA SAMITU ZA DEMOKRATIJU: „Izazovi sa kojima se suočavamo na globalnom nivou iziskuju da se ujedinimo“ (FOTO)

Izazovi sa kojima se suočavamo na globalnom nivou iziskuju da se ujedinimo, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na onlajn Samitu za demokratiju na kojem učestvuje na poziv predsednika SAD Džozefa Bajdena.

– Izazovi sa kojima se suočavamo na globalnom nivou iziskuju da se ujedinimo. Principi poštovanja lјudskih prava, vladavine prava i međunarodnog poretka zasnovanog na pravilima, treba da prenese i poštuje svako od nas. Aktuelni sukob u Ukrajini je, ponovo, na svetlo dana izneo apsolutnu neophodnost univerzalnog i nepokoleblјivog poštovanja međunarodnog prava od strane svih. Republika Srbija će nastaviti da zagovara dosledno poštovanje neselektivne primene tih odredbi i principa, rekao je predsednik Vučić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter