Izvor: Tanjug
24.09.2023 u 21:57
1

PREDSEDNIK VUČIĆ SVE OTKRIO: „Sve je bilo pripremano, za sat i 20 minuta okupili su 460 specijalaca“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom sukoba na KiM, rekao da ima informacije da je sve bilo pripremano i dodao da je prema procenama, albanska policija za sat i dvadeset pet minuta okupila 460 sepcijalaca, što ukazuje na to.

“Ali, za sat i dvadeset da to uradite u nedelju, u jutarnjim satima. Njih su rasporedili tačkasto, dizali su dronove za snimke, KFOR je preuzeo na sebe da zatvori mogući izlaz Srbima prema centralnoj Srbiji na 32 ili 33 kote da slučajno niko ne bi uspeo da pronađe spas, a da svi ostali mogu da budu pobijeni“, naveo je Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: „Nikada Srbija NEĆE PRIZNATI NEZAVISNO KOSOVO, možete sve da nas pobijete“

Predsednik je istakao da će u narednim danima obavestiti javnost o konačnoj odluci Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK VUČIĆ SVE OTKRIO: „Sve je bilo pripremano, za sat i 20 minuta okupili su 460 specijalaca“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter