Izvor: Tanjug
26.03.2023 u 11:17
0

PREDSEDNIK VUČIĆ UPUTIO POZIV SVIM GRAĐANIMA: „U Batajnici 22. aprila prikazaćemo sve što imamo, sve ćete moći da vidite“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas građane da 22. aprila dođu na aerodrom u Batajnici da prisustvuju smotri vojne tehnike, ističući da će to biti najveća prezentacija svega onoga što Vojska Srbije ima.

– Prikazaćemo sve što imamo, biće preko 1.500 komada oruđa, sve ćete moći da vidite, od Nora, C H 92, C H 95, sve što imamo od letelica, FK3, rekao je Vučić.

On je istakao da je ponosan što vidi da konkurs za specijalce ide jako dobro, te ponovio da će osnovna plata za njih biti više od 2.000 evra.

„ŽIVEĆE SRBIJA“: Predsednik Vučić podelio kako je izgledala nedelja za nama! (VIDEO)

– Naša vojska snaži i biće mnogo jača, prijavio se veliki broj mladih ljudi, rekao je Vučić.

On je kazao da je ovog puta povećan broj ljudi iz Šumadije i zapada i istoka Srbije.

– Bez vojske ste ništa, postajete lovina za lešinare i ne možete ni da postojite. Zato vojsku i gradimo i radimo sve što možemo da nam bude snažnija. Vojska naša je 10 puta snažnija nego što je bila pre 10 godina, rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter