Izvor: BSC HAPPY
26.03.2023 u 10:53
0

„ŽIVEĆE SRBIJA“: Predsednik Vučić podelio kako je izgledala nedelja za nama! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar VUčić objavio je na svom instagram profilu kako mu je izgledala protekla nedelja.

– Gotovo četvrt veka je prošlo od tog 24. marta 1999. godine, a sećanja su i dalje sveža. Mnoge rane nisu još zacelile, neke neće nikada. – Duh našeg naroda nije se promenio – hrabrost, ponos i čast ostali su čvrsto utkani u temelje naše države, isto kao što su odvažnost, istrajnost i srčanost naših ljudi prokrčili put na kojem sada kreiramo budućnost, podelio je predednik.

„MENJAĆE SE DINAMIKA NAŠEG ODNOSA SA EVROPOM“: Predsednik otkrio stav naše zemlje prema evropskom putu

– U nedelji za nama, potpisali smo brojne bilateralne dokumente o saradnji sa Italijom, čime smo dali još jedan snažan impuls našoj ekonomiji. Ono što me je ponovo uverilo u snagu i ugled Srbije, jesu i prijateljstva koja smo iskovali baš kada je bilo najteže: sastanci i razmena mišljenja sa Nikosom Dendijasom, a na kraju nedelje sa Viktorom Orbanom i Peterom Sijartom, dali su novi zamah odličnim odnosima između naših zemalja, kao i planovima za velike projekte koji su na vidiku. Živeće Srbija – napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu budućnostsrbjeav.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter