Izvor:
23.01.2017 u 14:03
0

Premijer BiH Zvizdić u poseti Srbiji: Vučić NAJAVIO RAZGOVORE o važnim pitanjima za dve države!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće danas sa predsedavajućim Saveta ministara Bosne i Hercegovine Denisom Zvizdićem, koji predvodi delegaciju BiH u zvaničnoj poseti Beogradu. Poseta počinje svečanim dočekom ispred Palate Srbija, a potom slede zvanični sastanci.

Vučić je najavio da će sa Zvizdićem razgovarati o važnim pitanjima za dve države, ističući da je važno razgovarati o zajedničkoj budućnosti, dok je Zvizdić uoči posete izrazio uverenje da će njegov susret s premijerom Vučićem rezultirati pozitivnim uticajem na ukupnu relaksaciju odnosa Srbije i BiH.

Predsednik Vlade Srbije je sinoć bio domaćin Zvizdiću i na radnoj večeri po dolasku delgacije BiH u Beograd. Bosanskohercegovački premijer je sa delegacijom doputovao sinoć u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" ih je dočekao prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

U srdačnom i neformalnom razgovoru obe strane izrazile su zadovoljstvo zbog posete Srbiji, kao i spremnost da se otvoreno razgovara o svim pitanjima koja su od obostranog interesa u cilju zajedničke i stabilne budućnosti.

Delegaciju BiH, osim Zvizdića, čine i zamenik predsedavajućeg i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović, zamenik predsedavajućeg i ministar finansija i trezora Vjekoslav Bevanda, ministar spoljnih poslova Igor Crnadak i ministar komunikacija i transporta Ismir Jusko.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter