Izvor: Tanjug
20.07.2023 u 20:56
0

DAČIĆ ISTIČE: Premijerka ima rok do 26. jula da predloži novog MINISTRA privrede

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas u Skupštini Srbije da se na aktuelnom skupštinskom zasedanju ne razgovara o novom ministru privrede, jer premijerka Ana Brnabić ima rok od 15 dana od kada je razrešen bivši ministar Rade Basta da predloži novog.

MINISTAR DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: „Srbija jeste mala zemlja, ali i kao takva ima veliki međunarodni ugled“

Taj rok, prema njegovim rečima ističe 26. jula. Dačič je rekao i da nije tačno da je ministar privrede Rade Basta smenjen zato što je dao izjavu protiv Aleksandra Vučića, već zbog izjave protiv njega.

„On je dao izjavu protiv mene, a ja i Dragan Marković Palma smo ga predložili za ministra. Da ne vređamo ljude da su svi u Vladi Srbije poslušnici Aleksandra Vučiča. Moji ministri slušaju mene, možda ne dovoljno pa ću morati da primenim još neke mere“, rekao je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter