Izvor: Tanjug
13.05.2023 u 07:46
0

„JOŠ MALO PA ĆEMO NA GAZELU“: Premijerka objavila šaljivu SLIKU

Premijerka Srbije Ana Brnabić sinoć je na svom nalogu na Tviteru objavila montiranu verziju fotografije koju je ranije objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na kojoj je pored njih dvoje i ministar finansija Siniša Mali, uz komentar: “Mnogo nas je više nego prošli put. Još malo pa ćemo na Gazelu!“.

Ranije sinoć predsednik Vučić je na Instagramu objavio fotografiju sa Brnabić i Malim, i pozvao na skup zakazan 26. maja u Beogradu. „Ovde smo samo nas troje, Ana, Siniša i ja. Pokušao sam, ali mi nije uspelo, da od nas troje napravim devetoro. Zato, 26.maja, za ujedinjenu Srbiju! Nema falsifikata i fotošopa!“, napisao je ispod fotografije predsednik. I Vučić i Brnabić su putem fotografija aludirali na to što društvenim mrežama kruži fotomontaža sa skupa opozicije na kojoj je predstavljen veći broj demonstranata od stvarnog.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO NA INSTAGRAMU: „Ovde smo nas troje, Ana, Siniša i ja“ (FOTO)

Posle niza stravičnih zločina u Srbiji, društvo se iznova podelilo. I dok svi mi čekamo rešavanje uzroka i kažnjavanje počinitelja nezapamćenih zločina iz Beograda i Mladenovca, opozicija koristi najveću tragediju kakvu i ne pamti naša istorija, te je bezdušno zloupotrebljava. Roditeljske se suze i suze cele Srbije slivaju ulicama Beograda, Mladenovca, svih mesta diljem čitave zemlje koju su dvojica zločinačkih umova zavila u crnu odoru.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter