Izvor: HappyBSC
14.12.2022 u 17:46
0

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se sa Gabrijelom Eskobarom povodom situacije na Kosovu i Metohiji!

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Gabrijelom Eskobarom.

Tema sastanka bila je trenutna situacija na Kosovu i Metohiji, sa akcentom na položaj Srba na severu Kosova i Metohije i sve jednostrane poteze koje povlače privremeni organi u Prištini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je Brnabić istakla, hapšenje pripadnika srpske nacionalnosti bez ikakvih dokaza ili optužbi, predstavlja kršenje svih civilizacijskih normi, osnovnih postulata vladavine prava i, u krajnjoj liniji, još jedno u nizu kršenja potpisanih sporazuma čiji je garant Evropska Unija.

Premijerka je istakla potpunu spremnost Beograda za nastavak dijaloga sa Prištinom. Ono što je, prema njenim rečima, ključno za nastavak dijaloga I rad na potencijalnim budućim dogovorima, jeste implementacija već potpisanih sporazuma i njihova primena na terenu.

LAJČAK NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM: Otvoren razgovor o rešenju koje bi omogućilo uklanjanje barikada (FOTO)

Brnabić je rekla da tu u prvom redu misli na formiranje Zajednice srpskih opština na Kosovu i Metohiji, imajući u vidu da se približavamo desetogodišnjici potpisivanja Briselskog sporazuma, a da ona još nije formirana.

Predsednica Vlade takođe je podvukla trajnu opredeljenost Republike Srbije za mir i stabilnost u čitavom regionu i ponovila da bi implementacija i poštovanje već postignutih sporazuma u mnogome doprinelo brzoj stabilizaciji situacije na Kosovu i Metohiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter