Izvor: Tanjug
14.12.2022 u 17:57
0

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se sa šefom diplomatije Portugala Žoaom Gomešom Kravinjom!

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se sa ministrom spoljnih poslova Republike Portugala Žoaom Gomešom Kravinjom sa kojim je razgovarala o unapređenju bilateralnih odnosa i o evropskim integracijama Srbije.

Premijerka je istakla značaj koji Srbija pridaje produbljivanju odnosa i intenziviranju političkog dijaloga sa Portugala, istakavši da se ovim susretom daje novi impuls saradnji dveju država.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednica Vlade se istovremeno zahvalila Kravinju na iskrenoj podršci koju Portugal pruža procesu evrointegracija Republike Srbije.

Ministar spoljnih poslova Portugala je svoju posetu okarakterisao kao veoma važnu, imajući u vidu da se ove godine obeležava 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa dve zemlje.

Sagovonici su se saglasili da posebni potencijali za unapređenje saradnje postoje u oblastima ekonomije, zaštite životne sredine, energetike, digitalizacije i informacionih tehnologija.

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se sa Gabrijelom Eskobarom povodom situacije na Kosovu i Metohiji!

Istakavši da Srbija posebnu pažnju posvećuje ovim oblastima, Brnabić je podvukla da ohrabruje privrednike iz Portugala da istraže mogućnosti saradnje i ulaganja u našoj zemlji.

Premijerka je upoznala sagovornika o aktuelnoj sutuaciji na Kosovu i Metohiji podvukavši da je dodatno komplikuje to što Priština ne poštuje potpisane sporazume.

Ona je naglasila da je Beograd posvećen očuvanju mira i stabilnosti i da ostaje pri stavu da pronalaženje rešenja zahteva kompromise i dijalog dve strane uz striktu implementaciju prethodno dogovorenog.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter