Izvor: Sputnjik
16.07.2023 u 16:09
0

KURTI SE HVALI : LAŽNA DRŽAVA dobila od TURSKE DRONOVE „BARJAKTARE“ – „POVEĆALI SMO BROJ VOJNIKA ZA 80 ODSTO“

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti saopštio je da je tzv. vojska Kosova dobila bespilotne letelice TB-2, koju je vlada kupila od Turske.

Kurti u objavi na Fejsbuku ističe da su za dve godine vladavine povećali broj vojnika za 80 odsto.

 – U arsenal naše vojske dodali smo bespilotne letelice Bajraktar TB-2 koje smo kao vlada kupili od Turske. Za dve godine vladavine povećali smo broj vojnika za preko 80 odsto, a budžet za vojsku za preko 100 odsto. Kosovo je sada bezbednije nego uvek ponosno – napisao je Kurti.
POKAJALI SE ALI KASNO: ZAPADNJAČKIM PLAĆENICIMA se sručila RUSKA KIŠA ČELIKA NA GLAVU- VOZILO IM SE RASPALO KAO IGRAČKA (VIDEO)

On je dodao da je sa komandantom tzv. KBS-a, general-potpukovnikom Baškimom Jašarijem i ministrom odbrane Armendom Mehajem, čestitao oficirima koji su završili obuku o upotrebi dronova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter