Izvor: Telegraf
08.01.2023 u 10:39
0

PRLJAVA KAMPANJA ALBANSKIH MEDIJA: „Kurtaj je samo vozio ka Štrpcu, onda su ga Srbi isprovocirali“

Albanski mediji tvrde da su Srbi provocirali Kurtaja koji je pucao na srpsku decu!

Albanski mediji krenuli su u ozbiljnu kampanju da relativizuju zločin i pomognu da se zataška ono što je učinio Azem Kurtaj, pripadnih Kosovskih bezbednosnih snaga koji je je hicima iz vatrenog oružja na Badnji dan ranio Stefana Stojanovića (11) i Miloša Stojanovića (21), koji su sa teškim povredama prebačeni u Gračanicu.

Podsetimo, Miloš i Stefan su nosili badnjak, a Kurtaj se nekoliko sati nakon incidenta predao policiji.

PUCANJ U STEFANA I MILOŠA JE PUCANJ U SVAKOG OD NAS: Gradonačelnik Štrpca pozvao na protest u nedelju

Portal Indeksonline međutim, objavio je tekst u kojem pokušava da relativizuje krivicu albanskog bezbednjaka i prenosi da je „Kurtaj vozio ka Štrpcu“ i da mu je tada „nekoliko Srba prešlo put, provocirajući ga.

Ovaj portal zatim objavljuje fotografije Srba koji nose badnjake, pored i po putu, i po svemu sudeći pokušava da svojim čitaocima ovo predstavi kao „provokaciju“, posle koje je Kurtaj pucao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter