Izvor: Sputnjik
08.01.2023 u 10:47
0

STRANE SLUŽBE SU NAS UNIŠTILE SA LITIJUMOM! Vučić: „Beograd za Novu godinu bio kao Kazablanka, pun špijuna“

Predsednik Vučić istakao da je Beograd za Novu godinu bio kao Kazablanka, jer nikada toliko špijuna nije bilo kod nas

Strane službe su nas uništile sa litijumom, sprečile su nas da iskoristimo tu komparativnu prednost koju imamo, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Nije to bio samo kompanijski rat Rio Tinta i nekih drugih kompanija, to je bio napad na Srbiju. Neki ljudi su verovali da tako brane Srbiju – rekao je Vučić o pobuni protiv eksploatacije litijuma u Srbiji.

PREDSEDNIK VUČIĆ UPUTIO PORUKU MALOM STEFANU: U Hilandaru se svi za tebe molimo

On je dodao da su nas „strane službe uništile sa litijumom“.

– Zaustavile su za pet godina razvoj Srbije, sprečili nas da iskoristimo tu komparativnu prednost koju imamo. Mi smo bili glupi i naivni, poverovali smo, a oni nisu želeli da dozvole da Srbija ostvari tu prednost jer Srbija se mora svesti na prosek rasta u regionu“, objasnio je predsednik Srbije i dodao da se „greške skupo plaćaju“.

Vučić je rekao da je Beograd za Novu godinu bio kao Kazablanka, jer nikada toliko špijuna nije bilo kod nas.

– Nemojte da smetnete sa uma, za Novu godinu i Božić Beograd je bio kao Kazablanka. Rekord smo postigli, špijuni su okupirali sve hotele. Privatne smeštaje kuće, zgrade vile. U Beogradu to nije zabeleženo od Drugog svetskog rata pa do danas – otkrio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter